English | Nederlands

Eerdere versies

Versie 5.0.3

Innovaties

 • Betere gebruikerservaring door toepassing Windows 8 (flat web) design. Heel WorkPace bevat nu contrasterende kleuren, een duidelijke grid en veel witruimte waarbij elementen die afleiden zijn verdwenen. De medewerker kan zich richten op de inhoud.
 • WorkPace Dashboard is ontworpen voor meer bedieningsgemak. Het Dashboard komt met één klik in beeld en laat in één oogopslag zien hoe gezond er vandaag wordt gewerkt. Tenslotte bevat het Dashboard koppelingen naar de meest gebruikte functies in WorkPace.
 • HD work-out video's en stillsDaagt uit om langdurig beeldschermwerk tijdig te onderbreken door vitaliserende work-outs. De work-outs zijn nu in High Definition (MP4) formaat weergegeven. Speciaal voor Citrix/AppV/Terminal Server gebruik kan men bij installatie ook kiezen voor stilstaande beelden (stills). Hierdoor zullen WorkPace workouts nooit performance problemen geven.
 • Gezond Werken tips in elf talen. Wat kan men zoal doen om op kantoor gezond en vitaal te blijven. De 60 functietoetsentips, gezond-werken-op-kantoor-tips en tips over werkdrukbeperking zijn nu beschikbaar in elf talen (Engels, Nederlands, Spaans, Zweeds, Noors, Portugees, Russisch, Thai, Indonesisch, Chinees, Frans en Arabisch).
 • Spant men zich voldoende in om gezond werkgedrag aan te leren? De Standby knop onderdrukt alle WorkPace signaleringen tijdelijk. En dat is erg handig bij presentaties, notities maken tijdens telefonische vergaderingen etc. De functie kan ook oneigenlijk worden ingezet waardoor er onvoldoende gezondheidswinst wordt geboekt. Daarom is de dagelijkse Standby tijd opgenomen in de Historische Statistieken.

Om WorkPace 5.0.4 te bemachtigen heeft u een geldige registratiesleutel nodig. Deze wordt verstrekt door Wellnomics bij een actieve huur-, koop- of service overeenkomst. Neem vandaag nog contact op met Wellnomics.

 

  • De belangrijkste spiergebieden zijn gemarkeerd
  • Alleen veilige strekoefeningen. (Geen krachtoefeningen die kunnen leiden tot letsel)
  • 25 oefeningen voor de nek, schouders, armen, rug en benen
  • WorkPace is aangepast conform gewijzigde Arbowet - 6 uur daglimiet is niet langer verplicht gesteld.
  • Monitor only stand beschikbaar voor nieuwe WorkPace gebruikers.
  • Vernieuwde communicatie structuur voor signalering einde licentieperiode.
  •  Verhoogde ondersteuning voor automatische datasynchronisatie met Wellnomics Risk Management server tijdens opstart, shutdown en log off.
  • Vermindering netwerkbelasting door beperking dataverkeer naar de Wellnomics Risk Management server.
  • Verbeterde registratie van toetsengebruik binnen remote desktop omgevingen.
  • Fix voor foutmelding bij resetten daglimiet na slaapstand.
  • Fix voor Windows Vista installatie "browse to network location"
  • Fix voor pauze resetting na logoff and opnieuw inloggen
  • Verbeterde monitoring en registratie van muisbewegingen.
  • Fix voor het correct centraal weergeven van pop ups bij gebruik van multiple monitors.
  • Windows User Interface Language is de primaire taal in plaats van de Local Language.
  • Uitsluiten van het gelijktijdige gebruik van meerdere WorkPace exemplaren door een enkele medewerker.
  • Fix voor de log scroll bar functionaliteit.
 • WorkPace Dashboard

  Het Dashboard wordt bereikt met één muisklik en is te begrijpen in één oogopslag. Het Dashboard geeft directe feedback op het inspannings- en herstelgedrag van die dag. Zo kan de medewerker de balans bewaken. Daarnaast bevat het Dashboard koppelingen naar de meest gebruikte functies.

  Inspanningbepalend
  • Computerduur
  • Muisgebruik
  • Micropauzegedrag om op te frissen
  • Computerpauzegedrag om te bewegen  Herstel bepalend
  • WorkPace (opnieuw) instellen
  • Computerpauze nemen
  • Workout uitvoeren
  • WorkPace op Standby zetten (alle meldingen tijdelijk uitzetten)
  • Persoonlijke risicoanalyse en advies (WorkPace+)
  • WorkPace instellingen fine-tunen
  • Statistieken
   High Definition workouts en stills (stilstaande beelden)

  Workouts hebben tot doel om te ontspannen en zo te herstellen. Men voelt zich na een workout opgefrist en het concentratievermogen is verbeterd. WorkPace workouts bevat vijfentwintig (micropauze) ontspanningsoefeningen, oefeningen voor nek, hoofd, schouder, armen, enkels, kin, schouderkapsel, been, hand, vingers en polsen. De workouts zijn verbeterd van 400x400 naar 640x640. Zo verschijnen ze groot op moderne HD beeldschermen. Makkelijker om te zien en om te volgen. Bij de verbeterde weergave is het gelukt om de bestandsgrootte beperkt te houden. Bij installatie kan men kiezen tussen video installatie of installatie van stilstaande beelden (stills).

  Functietoetsen, gezond werken tips in elf talen

  Voor organisaties met medewerkers in meer landen biedt WorkPace nu 60 functietoetsentips, gezond-werken-op-kantoor-tips en tips over werkdrukbeperking zijn nu beschikbaar in elf talen (Engels, Nederlands, Spaans, Zweeds, Noors, Portugees, Russisch, Thai, Indonesisch, Chinees, Frans en Arabisch). Moedig uw medewerkers aan om te leren werken met functietoetsen om muisgebruik te beperken en meer aan de weet te komen over ergonomie tijdens het werken. Men kan ook eigen tips vermelden of gedurende pauzesignaleringen verwijzen naar externe sites.  

  French Spanish Thai
  Chinese Arabic

  Versie 4.3 (1 sept 2013)

  Nieuwe 'Alleen monitoring' instelling monitort computerwerkgedrag zonder onderbrekingen

  In deze instelling blijft WorkPace pauzegedragingen monitoren zonder dat de gebruiker meldingen op het scherm krijgt. 

  Deze instelling is bedoeld om een absoluut minimum aan onderbrekingen bieden terwijl de medewerker via het Statuspaneel nog steeds feedback krijgt over wanneer hij zou moeten pauzeren en hoe vaak hij zou moeten pauzeren. De instelling kan als volgt worden gekozen: Ga naar Instellingen, huidige instelling is 'Alleen monitoring (pauzes staan uit)', of door bij elke pauze te kiezen voor het Waarschuwingsniveau 'Alleen Monitoring'. 

  Deze instelling staat Wellnomics Risk Management gebruikers toe om eerst de risico assessment op Computerwerkgedrag uit te voeren en op basis van de analyse en adviezen al dan niet te kiezen voor actieve pauze ondersteuning. Zodoende kan de preventie medewerker risicovolle medewerkers identificeren die baat kunnen hebben bij pauze ondersteuning. Dit maakt het mogelijk om maximale risicobeperking samen te laten gaan met minimale onderbrekingen tijdens het werk. 

  Verbeterde zichtbaarheid van Huidige Instellingen

  Versie 4.3 maakt het veel makkelijker om uw pauze instellingen te zien en te veranderen. Telkens wanneer u het WorkPace bedieningsvenster opent ziet u uw huidige WorkPace instellingen samengevat in beeld. Met één klik kunt u de Setup Wizard aanzetten om uw instellingen te wijzigen.

  Tevens nieuw in versie 4.3

  De mogelijkheid om voor nieuwe gebruikers standaard instellingen te kiezen
  De mogelijkheid om Micropauze meldingen te verplaatsen over het scherm waardoor schermdelen niet onleesbaar worden
  De optie om WorkPace op te schorten in Windows remote sessies is toegevoegd aan Voorkeuren > Opties

  Bekijk Wellnomics WorkPace 4.3 Releasenotes voor de complete lijst van innovaties en fixes voor deze versie.

  Versie 4.2 (1 maart 2012)

  Traint het gebruik van functietoetsen voor productiviteitsverbetering

  WorkPace 4.2 helpt uw medewerkers bij het beperken van muisgebruik en efficienter werken door het gebruik van functietoetsen. 

   

  Pas het advies dat WorkPace biedt aan op het beleid van uw organisatie. Onbeperkte aantallen van berichten kunnen worden getoond. 

  Eenvoudige instellingen die werkonderbreking voorkomen

  Nieuwe simpele instellingen bieden gebruikers een groter instellingen-aanbod. Kies 'Alleen Monitoring', of 'Voldoende bescherming (alleen waarschuwingen)' om feedback te krijgen op uw werkpatronen zonder pauze onderbrekingen.

  Kies uw voorkeur stijl

  Oplichtende randen of een stuiterend icoontje? Wat heeft uw voorkeur?

  of
  Ondersteuning voor remote desktop gebruik

  Gebruiken uw medewerkers remote desktop verbindingen (Citrix, AppV, terminal server etc.) met andere computers? Vermijd dubbeltelling van hun computergebruik en pauzemeldingen vanuit twee computers tegelijk met WorkPace 4.2

  Arabisch toegevoegd als taal

  WorkPace is nu beschikbaar in twaalf talen - meer dan welke pauzesoftware ook.

  Bekijk Wellnomics WorkPace 4.2 Release notes voor een opgave van alle innovaties, verbeteringen en fixes in deze versie.

  Versie 4.0 (1 dec 2010)

  Korte videotrailers stimuleren gebruikers voor elke oefening

  Ondersteuning voor medewerkerspecifieke pauze instellingen

  Ondersteuning van de best practice 'Geleide Opschaling'.

  Monitored alle medewerkers. Biedt bij gemiddelde werkintensiteit individueel instelbare pauzes aan. Alleen bij hoogste risico's sturing door de werkgever. De aanpak leidt tot een beter risicobeheer en voorkomt gebruikersirritatie.

  Ondersteuning van de inrichtingsinstructie 'geleide opschaling' leidt tot een beter risicobeheer en voorkomt irritatie bij eindgebruikers.

  Meer informatie »

  Ontworpen voor Windows 7

  Volledige ondersteuning van Microsoft Windows 7

   

   

  Frisse gebruikersinterface in Windows 7 stijl


  Andere nieuwe functies

  64-bit Windows ondersteuning

  Uitbreiding van het aantal beschikbare taalversies naar 11 talen - Engels, Nederlands, Frans, Spaans, Portugees, Chinees, Thai, Indonesisch, Russisch en Noors

  Minder storende pauzesignaleringen
  Pauzemeldingen verschijnen onopvallend in de hoek van het scherm

  Versie 3.9 (10 nov 2009)

  Versie 3.9 is een aan te raden update voor alle WorkPace gebruikers in een Windows XP en Vista omgevin

  Functionele verbeteringen
  Technische verbeteringen

  Versie 3.8 (29 jan 2009)

  Technische verbeteringen

  Versie 3.7 (16 jul 2008)

  Technische verbeteringen