English | Nederlands

WorkPace - de #1 meest verkochte pauze software is er nu in HD!

22 april 2015 Wellnomics WorkPace stelt al twintig jaar de norm voor gezondheidspreventie op kantoor. Het nieuwste hulpmiddel combineert twee decennia van onderzoek met prachtige technologie. 

De nieuwste versie - WorkPace 5.0 - heeft een heldere, cleane stijl in navolging van die van Microsoft Windows 8-toepassingen. Hoge resolutie video's spelen af op het volledige scherm, dit stimuleert de eindgebruiker uit de stoel op te staan om rekoefeningen uit te voeren in een staande positie. 

Wellnomics oprichter en CEO Dr. Kevin Taylor, zegt: "Werken met een computer gaat vaak gepaard met zeer weinig veranderingen in lichaamspositie. Dit gebrek aan beweging kan het risico van spierspanning en gezondheidsklachten doen toenemen. Dankzij de nieuwe "full-screen modus" is WorkPace de enige pauze software met oefeningen die groot genoeg om te volgen zonder dat het bij de gebruiker leidt ot oogvermoeidheid". 

Wellnomics kondigde bij de versie ook het nieuwe WorkPace Dashboard, dat de gebruiker inzicht geeft in het computer- en muisgebruik van de dag, evenals het voldoende ruimte geven aan pauzes voor ontspanning en beweging. "Houd zowel de WorkPace 'smiley's' gelukkig en je bent verzekerd te zijn van een gezonde computergebruiker", zegt Wellnomics. 

Aanvullende kenmerken van de WorkPace 5 Dashboard zijn:

  • Dynamisch verkleurende balken tonen in een oogopslag of het computer- of de muisgebruik leidt tot een hoger risiconiveau. 
  • Daarbij worden wekelijks of vier wekelijks gemiddelden getoond. 
  • Mouse-over de smiley iconen om te zien hoeveel pauzes men heeft gemaakt of genegeerd. 
  • Mouse-over de balken om het computer- of muisgebruik te vergelijken met de gemiddelde gebruiker. Bent u in de top 10% van de computergebruikers, of de top 1%. 
  • Op elk gewenst moment instellingen aanpassen met behulp van de dropdown keuzelijst. 
  • Zie details over uw huidige instellingen door te klikken op de uitvouw knop. 
  • Klik op Gedetailleerde Instellingen om het volledige WorkPace Bedieningsvenster te openen, instellingen verder te personaliseren of om minder gebruikte instellingen te bekijken of aan te passen. 

Zakelijke klanten zullen blij zijn te horen dat WorkPace 5 nu een directe koppeling bevat tussen het Bedieningsvenster en het Risicoprofiel van Wellnomics Risk Management, waardoor medewerkers sneller toegang hebben tot hun statistieken, aanbevelingen en training - allen zijn één klik verwijderd.