English | Nederlands

Wellnomics WorkPace voor Linux

16 maart 2015 - Het toonaangevende softwarebedrijf voor gezondheid en veiligheid Wellnomics® heeft vandaag aangekondigd dat er per 20 maart 2015 een versie van de marktleidende software WorkPace® beschikbaar komt voor Linux gebruikers. 

De vrijgegeven versie zal Ubuntu versies 12.04 en 14.04 en Kubuntu versies 12.04 en 14.04 ondersteunen. 

WorkPace® wordt gebruikt door meer dan een miljoen klanten wereldwijd om werk- en gezondheidspatronen op te sporen en te verbeteren. Het toevoegen van Linux compatibiliteit maakt het voor ​​organisaties, zoals Intel, mogelijk om de softwaretoepassing wereldwijd te gebruiken. Zo worden al hun personeel beschermt met dezelfde, wetenschappelijk onderbouwde technologie. Het softwareprogramma, dat naast het creëren van positieve en duurzame gedragsveranderingen bij kantoormedewerkers, ook bewezen heeft productiviteit te verhogen met 10% door meer accuratesse in typevaardigheid en computergebruik. 

"We willen onze klanten bedanken voor hun blijvende steun voor WorkPace. We hebben door de stijgende vraag naar de beschikbaar van de software op meerdere platforms heeft gezien", aldus CEO Kevin Taylor Wellnomics. "Deze ontwikkeling is van belang, als onderdeel van onze strategie om onze positie als de toonaangevende leverancier van ergonomische software in de VS, Australasia en Europa te behouden". 

De Linux-versie van WorkPace bevat 'high definition' video-oefeningen die speciaal zijn ontworpen om de spierspanning te verminderen en de doorbloeding te verbeteren. Zo helpen deze oefeningen om KANS/RSI te voorkomen. De boeiende video's begeleiden de gebruiker bij elke rek- en strekoefening, zodat ze correct worden uitgevoerd. 

Voor Wellnomics Risk Management klanten biedt WorkPace voor Linux nu het zelfde risicomanagement-systeem als WorkPace voor Windows, waardoor H&S afdelingen uit beide systemen kunnen rapporteren.