English | Nederlands

Intel zet Wellnomics Risk Management wereldwijd in

Sinds drie jaar gebruikt Intel Wellnomics Risk Management software voor het beheren en terugdringen van ergonomische gezondheidsrisico's. Sindsdien heeft Intel successen geboekt met het identificeren van afdelingen en groepen medewerkers met verhoogde risico's. Ook heeft Intel met de software verbanden kunnen leggen tussen verhoogde risico's en stijgingen in meldingen van gezondheidsklachten

Door het identificeren van afdelingen met verhoogde risico's is Intel in staat is om preventie activiteiten te focussen op medewerkers met verhoogde risico's. Dit voorkomt dat er bij hen gezondheidsklachten optreden en borgt dat Intel blijft voldoen aan de hoogste corporate standaarden. 

Wellnomics Risk Management software identificeert de gezondheidsrisico's van gebruikers en afdelingen. Het biedt gerichte analyses en aanbevelingen aan de individuele gebruiker en rapportages aan het management. De persoonlijke aanbevelingen en managementrapportages adviseren hoe geïdentificeerde risico's het best kunnen worden verminderd. Het opvolgen van deze aanbevelingen worden vervolgens gevolgd, tegelijk met de daarmee samenhangende ontwikkeling van het risicoprofiel van de gebruiker. Dit toetst vervolgens direct de effectiviteit van de toegepaste aanbeveling.

Met het onlangs ondertekende drie jarige contract wordt het gebruik van Wellnomics Risk Management naar de volledige organisatie wereldwijd uitgebreid.

Dr. Kevin Taylor van Wellnomics kondigde zijn opwinding over de hernieuwde samenwerking tussen Intel en Wellnomics: "Wellnomics 'missie is het verbeteren van de gezondheid, het welzijn en de productiviteit van de computergebruikers door softwareoplossingen. Onze organisaties hebben nauw samengewerkt in de afgelopen drie jaar om ervoor te zorgen dat de Intel medewerkers aantoonbaar gezonder worden, met een verbetering van de productiviteit en we zijn blij dat Intel's bevindingen hebben geleid tot niet alleen vernieuwing, maar tot een uitbreiding van de samenwerking tot een niveau die, wereldwijd, alle Intel medewerkers omvat.'

Voor meer informatie over de Wellnomics Risk Management klik hier of neem contact met Wellnomics.